Covid-19
Årets festival 2020 er aflyst

20. april 2020

Uldum Gademusik Festival 2020 er aflyst, men vi vender stærkt tilbage…

Den 6. april meldte myndighederne ud, at forbuddet mod store forsamlinger fastholdes til og med august. Siden udbruddet af Corona har vi hele tiden frygtet, at det kunne ske, men vi har arbejdet ufortrødent videre og håbet på, at situationen ville vende inden juli måned.

Sådan er det desværre ikke gået, hvilket betyder, at Uldum Gademusik Festival 2020 er aflyst.

Vi er utroligt kede af det, idet vi havde et stærkt program, der skulle vise, at vi var tilbage igen, efter sidste års pause, hvor vi desværre mistede festivalens idémand, Flemming Sønderup.

Vi er i disse dage ved at få et overblik over situationen, og håber ikke, at vi rent økonomisk bliver alt for hårdt ramt. Uldum Gademusik Festival uddeler hele sit overskud til velgørenhed, hvilket betyder, at vi hvert år starter med nul kroner på kontoen. Ved hjælp af sponsorer, medlemsbidrag, entréindtægter samt salg af drikkevarer på dagen, så kan vi sædvanligvis dække alle vores omkostninger og samtidig have et overskud at uddele. Men i år er situationen anderledes, idet vi hverken har sponsorer, medlemmer, entréindtægter eller noget salg af drikkevarer.

Vi er i gang med at kontakte alle vores leverandører og samarbejdspartnere og håber på, at vi sammen kan finde en fornuftig løsning på aflysningen.

Samtidig har vi skrevet rundt til de mange kunstnere; de er blevet informeret om aflysningen, men er også blevet spurgt, om de er villige til at rykke aftalen til næste år. Vi håber, at langt de fleste er med på idéen om at deltage næste år, så vi kan præsentere det flotte program for det forventningsfulde publikum.

 Aflysning 2 år i træk – det er næsten ikke til at bære – men skal vi ikke regne med, at 3. gang bliver lykkens gang.

Vi ses den 3. juli 2021 til et brag af en festival hér i Uldum.


Pas godt på jer selv og hinanden.
Uldum Gademusik Festival