Vi glæder os til
Thomas Buttenschøn

Thomas Buttenschøn

Den anmelderroste og folkekære sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn pakker tasken og drager ud i det ganske land med sit seneste show “Tilbage På Dansk”.

Buttenschøn udgav i foråret 2019 sit første officielle dansksprogede album siden “Vinden Der Blæser” som udkom i 2011.

På albummet tager Thomas os med tilbage i tiden. Han synger om tunge emner, som sin mors død, faderens alkoholforbrug og forholdet til sine børn, som han nu kun ser på deltid.

Det hele kan på papiret, godt se en smule trist ud, men på “Tilbage På Dansk” tournéen, bliver al melankolien holdt i hånden af den varmeste humor. Og netop det komiske og det alvorlige, danser den smukkeste pardans gennem hele showet. Der må grines, og der må grædes. Og til tider bliver det så tragikomisk, at der må grædes af grin.

“Jeg vil gerne give folk en oplevelse. Jeg vil have dem til at mærke sig selv. Jeg håber på, at mine fortællinger og mine sange kan sætte en masse tanker i gang hos dem, der kommer og oplever mit show. Det ypperste jeg selv mærker, når jeg virkelig bliver ramt af musikalske oplevelser er, når jeg mindes og glemmer på samme tid. Når jeg bliver glad og trist på samme tid. Det er dén følelse, jeg gerne vil give mit publikum.”

Selve showet er en (p)opsang om de danske værdier. Hvad gør os mere danske end skandinaviske? Hvornår er man en hel familie? Og kan man være en halv familie? Det er måske nemmere, når man kun er halvdansk.

Alt det og meget andet, kan du få svar på, når Buttenschøn rejser hele landet rundt. Thomas spiller helt nye sange, men berører også gamle kendinge fra det store bagkatalog.

"Jeg vil gerne give folk en oplevelse. Jeg vil have dem til at mærke sig selv. Jeg håber på, at mine fortællinger og mine sange kan sætte en masse tanker i gang hos dem, der kommer og oplever mit show."

Thomas Buttenschøn

Vi glæder os til en fantastisk oplevelse