Vi glæder os til
Claus Hassing

Claus Hassing

Sanger og musiker Claus Hassing er klar med sit debut album ”Open Your Heart” – et album der viser et ægte menneske, der tør udstille både sårbarhed og troen på kærlighed.

”Gå hjem og lav det, du er bedst til”, sagde sanger og producer Nikolaj Steen til Claus Hassing, da han røg ud af den sidste Bootcamp i X-factor 2010 – og det er lige hvad den 35-årige sanger nu har gjort.

”Jeg har lavet et ægte håndspillet album med både rockmusik og følte ballader”, fortæller Claus Hassing, der blandt andet har fået produceret nummeret ”I Wanna Be” af nogle af folkene bag John Mayer i Los Angeles. Claus har en usædvanlig stærk vokal og karismatisk udstråling. Et af hans varemærker er en smittende spilleglæde, og med et solidt håndværk kan sangeren, sangskriveren og guitaristen nu præsentere 16 sange, som udgør albummet ”Open Your Heart”.

 

Claus Hassing, som også er frontmand i det succesfulde danske band Bryan Adams Tribute, lægger ikke skjul på, at han er meget inspireret af netop Bryan Adams. ”Mine sange indeholder først og fremmest en masse af dét, jeg har båret rundt på de sidste 10 år. En skilsmisse, dødsfald i familien og troen på ny kærlighed har tvunget mig til at arbejde med alle facetter af livet, hvilket har resulteret i sange, som er vedkommende og ærlige. Albummet er blevet en slags udpluk fra mit liv”, fortæller Claus Hassing.

”Gå hjem og lav det, du er bedst til”

Nikolaj Steen

Vi glæder os til en fantastisk oplevelse