Idémanden med
Den "tossede" ide
Idémanden bag
Uldum Gademusik Festival
Idémanden bag
Uldum Gademusik Festival
Previous slide
Next slide

Idémanden

Flemming Sønderup fik en ”tosset” ide, men den viste sig ikke at være så tosset endda!

Som musiklærer på Uldum Højskole havde Flemming mulighed for at udleve mange af sine idéer; højskoleeleverne var åbne og næsten altid imødekommende overfor hans mange forslag.

Derfor har der ganske sikkert heller ikke været den store modstand, da han i 1996 foreslog eleverne på sommerkurset, at de skulle stille sig op rundt i byen og spille og synge, det bedste de havde lært.
Flemming fik talt med de handlende i byen og på nul komma fem blev der på denne ene dag skabt en gågade i Uldum med nogle få hundrede gæster.
Dette blev starten på Uldum Gademusik Festival…

Idéer havde Flemming faktisk rigtig mange af, nogle var geniale, andre krævede lidt justeringer. Men fælles for alle idéerne var, at Flemming med liv og sjæl forsøgte at føre dem ud i livet.

Den 18. juni 2019 mistede vi desværre idémanden bag vores festival, men Flemmings ånd vil leve videre i Uldum Gademusik Festival…

”Jeg spurgte derfor de handlende i Uldum, om de kunne lave en gågade, så skulle vi nok komme og spille. De var med på ideen. Jeg forestillede mig, at vi kaldte det ”Lang lørdag i Uldum”, men andre mente, at ”Uldum Gademusikant Festival” lød bedre.”

Tak for for den "tossede" idé, Flemming